Galatasaray förbereder bud på Serdar Aziz

En av Galatasarays ledamöter Sükrü Ergün gjorde ett uttalande till turkiska medierna efter förlustmatchen mot Real Madrid om att klubben planerar att göra nödvändiga värvningar när transferfönstret öppnar i januari och den första spelaren som det spekuleras i är Bursaspors 23-årige mittback Serdar Aziz som under längre tid har kopplats ihop med en flytt till Galatasaray och som själv för en tid sedan berättade att Galatasaray fortfarande är intresserade av honom att och dom tidigare gjort ett seriöst försök att värva honom men att Bursaspors dåvarande president Ibrahim Yazici nobbat erbjudandet.

Nu skriver de flesta medierna i Turkiet om att Galatasaray planerar att erbjuda Bursaspor 2,5 miljoner Euro för att köpa loss honom i januari. Det är oklart hur Bursa ser på erbjudandet men klubbens tränare Christoph Daum har tidigare bland annat sagt att om så skulle bli fallet så kan klubben fråga efter någon spelare i Galatasaray.