VIDEO: Galatasaray vände underläge till seger *UPPDATERAD*

Galatasaray vann sin fjärde raka tävlingsmatch och den tredje raka segern i ligan när laget under fredagskvällen besegrade nykomlingen Torku Konyaspor med 2-1 på hemmaplan och gick samtidigt upp på andraplatsen i tabellen, tre poäng bakom Fenerbahce som på lördagskvällen spelar mot Bursaspor på bortaplan.

Men det började inte bra för Galatasarays del som hamnade i underläge i den 16e minuten när Recep Aydin gav Konyaspor ledningen med sitt tredje ligamål för säsongen.

Galatasaray skulle dock komma igen och lyckades med två mål, ett nickmål av Didier Drogba på tilläggstid av den första halvleken samt ett mål av Burak Yilmaz i den 67e minuten, vänta underläget till seger.

Galatasaray som i inledningen av säsongen hade svårt att vinna matcher har vunnit fyra raka tävlingsmatcher varav tre i ligaspelet medan Konyaspor står med en seger på de fem senaste ligamatcherna.