VIDEO: Besiktas avgjorde efter en halvlek

 

Besiktas tog under måndagskvällen emot nykomlingen Torku Konyaspor inför kvinnor- samt barn upp till 12 år på Recep Tayyip Erdogan stadion i Istanbul och lyckades efter att ha avgjort matchen mer eller mindre redan efter den första halvleken vinna med 3-1.

Yttermittfältaren Olcay Sahan, assisterad av Gökhan Töre, gav laget ledningen i 26e minuten med sitt 4e ligamål för säsongen efter avslut inne i straffområdet och bara fem minuter senare kom andra målet när Gökhan på nytt stod för assisten när han nickade ner Olcays inlägg till den portugisiske anfallaren Hugo Almeida som från nära håll gjorde sitt 6e ligamål för säsongen.

Och ett par minuter före halvtidsvilan så fick Oguzhan Özyakup en passning från Olcay och sköt ett utanför straffområdet som letade sig in i mål bakom den kamerunske målvakten Charles Itandje i Konyaspors mål.

Tidigt i den andra halvleken så reducerade den 22-årige mittbacken Selim Ay för Konyaspor och trots att båda lagen hade bud på fler mål i den andra halvleken så blev det inga fler mål i matchen tack vare bra insatser från båda lagens målvakter, Itandje hos gästerna och Tolga Zengin i Besiktas-målet.

Besiktas som inte har förlorat på de 6 senaste ligamatcherna (3 segrar och 3 oavgjord) klättrade upp på en tredje plats i tabellen, sju poäng bakom ledande Fenerbahce medan Konyaspor om endast har en seger på de fem senaste ligamatcherna ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.