VIDEO: Galatasaray föll stort mot Real Madrid

 

Trots en spelare mer under större delen av matchen sedan Sergio Ramos blivit utvisad i den 26e minuten så förlorade Galatasaray stort mot Real Madrid på bortaplan under onsdagskvällen där segersiffrorna efter 1-1 inför halvtidsvilan blev 4-1 till hemmalaget.

Gareth Bale inledde målskyttet i matchen med ett frisparksmål i den 37e minuten men bara något minut senare så kvitterade Umut Bulut efter assist av Didier Drogba vilket gav Galatasaray hopp inför den andra halvleken.

Men det var istället Real Madrid som hittade målen. Alvaro Arbeloa gjorde 2-1 tidigt i den andra halvleken, Angel Di Maria ökade på till 3-1 i den 60e minuten innan Isco fastställde slutresultatet i den 80e minuten.

Real Madrid blev efter segern klara för vidare avancemang till slutspel medan en direkt avgörande match mot Juventus, som besegrade Köpenhamn med 3-1, på hemmaplan väntar Galatasaray i den sista omgången.

Förutsättningarna inför den sista omgången
Juventus gick tack vare sin segern mot Köpenhamn förbi Galatasaray i tabellen vilket innebär att Galatasaray måste vinna i den sista matchen för att ta sig vidare till slutspel men om laget inte skulle lyckas vinna (spela oavgjord eller förlora) så får man hoppas på att Köpenhamn inte plockar poäng mot Real Madrid på hemmaplan i den sista omgången vilket i så fall skulle innebära att tredjeplatsen som leder till en plats i Europa Leagues slutspel efter nyår är i fara.

Tabellen

  1. Real Madrid, 13 poäng
  2. Juventus, 6 poäng
  3. Galatasaray, 4 poäng
  4. FC Köpenhamn, 4 poäng