VIDEO: Onur Kivraks dubbelräddning

Elazigspors 30-årige spanske mittfältare Vitolo som kom till klubben inför säsongen efter flera års spel i grekiska ligan för Aris, PAOK Och Panathinaikos fick i början av den andra halvleken en chans från straffpunkten att kvittera Trabzonspors ledning och ge sitt lag ett nytt hopp inför fortsättningen men den turkiske landslagsmålvakten Onur Kivrak räddade straffsparken och på returen så räddade Onur även Tidiane Sanes avslutning.

Straffräddningen blev så pass kritiskt att istället för 1-1 så kunde Trabzonspor istället utöka sin ledning till 2-0 bara någon minut senare av den brasilianske anfallaren Paulo Henrique.

Onur Kivrak har varit en av Trabzonspors bästa spelare så här långt in på säsongen, stod för kritiska räddningar i flera matcher och hållit nollan i 10 av 19 tävlingsmatcher den här säsongen. Och på hemmaplan har han varit mer eller mindre en levande vägg, speciellt i ligaspelet och släppt in endast 1 mål på 5 matcher.