VIDEO: Trabzonspor besegrade Legia Warszawa

Trabzonspor tog ett stort kliv mot vidare avancemang från gruppspelet i Europa League efter att ha besegrat Legia Warszawa på bortaplan med 2-0 under torsdagskvällen.

Efter en mållös första halvlek så nickade mittbacken Dossa Junior in bollen i eget mål i den 71a minuten och mindre än tio minuter senare så utökade Olcan Adin, hans fjärde mål på de fyra senaste matcherna, assisterad av Florent Malouda, på Trabzonspors ledning till 2-0 med ett skott innanför straffområdet vilket också blev slutresultatet.

Med två matcher kvar så toppar Trabzonspor sin grupp med 10 poäng, två poäng före Lazio och sex poäng före Apollon Limassol som laget möter i nästa omgång. Sist- och fortfarande utan mål gjorda framåt ligger Legia med 0 poäng.

Tabell

  1. Trabzonspor, 10 poäng
  2. Lazio, 8 poäng
  3. Apollon Limassol, 4 poäng
  4. Legia Warszawa, 0 poäng