VIDEO: Trabzonspor klara för slutspel i Europa League

Trabzonspor blev under torsdagskvällen klara för slutspel i Europa League efter att ha besegrat Apollon Limassol på hemmaplan med 4-2 och stor matchhjälte för laget blev den 28-årige yttermittfältaren Olcan Adin som gjorde 3 mål samt 1 assist.

Olcan nickade in ledningen efter inlägg av Florent Malouda i den 23e minuten, spelade fram Soner Aydogdu som satte dit 2-0 på sin egen målvaktsretur i den 25e minuten, gjorde 3-0 inne i straffområdet efter assist av Kadir Keles och satte dit slutresultatet genom ett frisparksmål i den 83e minuten. Dessförinnan så hade Apollon reducerat två gånger om genom Abraham Guie Gneki och Gaston Sangoy.

I gruppens andra match så besegrade Lazio, Legia Warszawa med 2-0 på bortaplan vilket innebär att Lazio och Trabzonspor möts i en gruppfinal i Rom i den sista omgången om första platsen i grupp J där det är just nu fördel Trabzonspor.

Tabellen

  1. Trabzonspor, 13 poäng
  2. Lazio, 11 poäng
  3. Apollon Limassol, 4 poäng
  4. Legia Warszawa, 0 poäng