Bülent Uygun ny tränare i Umm Salal

Den 42-årige turkiske tränaren Bülent Uygun tog tidigare under veckan över tränarjobbet i den qatariska klubben Umm Salal SC som har inlett den inhemska ligan ”Stars League” på ett bedrövligt sett. Laget ligger sist efter 12 omgångar med endast 5 poäng och har fortfarande vunnit en match.

Bülent har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen där uppdraget blir att rädda kvar Umm Salal som har 7 poäng till rätt sida om nedflyttningsstrecket i högsta ligan.

Bülent Uygun har tidigare tränat lag som Sivasspor, Bucaspor, Eskisehirspor, Elazigspor och Gaziantepspor där han fick sparken tidigare under säsongen. Hans bästa tid som tränare var under tiden i Sivas då han förde laget till andra plats i ligan säsongen 2008/09 och fick chansen att kvala in till Champions League säsongen efter.