“Jag kommer att vara i Istanbul den femte januari”

Gremios 21-årige vänsterback Alex Telles som under den senaste tiden har kopplats ihop med en flytt till Galatasaray ska ha enligt turkiska medier sagt i ett uttalande att han kommer att anlända den 5e januari till Istanbul för att skriva på ett kontrakt med Galatasaray: “Jag kommer att skriva på ett kontrakt med Galatasaray den 5e januari. Jag kan inte tro mina ögon att jag ska spela i samma lag som Didier Drogba och Wesley Sneijder. Det är som en dröm. Jag kommer att berätta för mina barn- och barnbarn om att jag har spelat tillsammans med dom.

Alex som just nu befinner sig på semester efter en lång säsong i Brasilien fortsätter: “Jag spenderar tid med mina vänner just nu och håller mig i form. När jag ansluter till Galatasaray så kommer jag att arbeta hårt. Det blir en utmaning för mig.”

Även Alex Telles lagkamrat i Gremio, Rhodolfo ryktas till Galatasaray: “Förhoppningsvis så kommer även Rhodolfo till Istanbul. Jag vet om att Galatasaray har mycket passionerade fans och att Fenerbahce är deras ärkerivaler. De är också ett mycket starkt lag.

Enligt uppgifterna i medierna så ska Alex ha redan kommit överens med Galatasaray som betalar 7 miljoner Euro i övergångssumma till Gremio.