VIDEO: Drömmål när Bucaspor slog ut Besiktas i cupen

Besiktas blev i torsdags det tredje stora laget efter Trabzonspor och Fenerbahce att åka ut från turkiska cupen redan i den fjärde omgången. Besiktas mötte PTT 1. Lig-laget Bucaspor på bortaplan och förlorade med 1-2.

Umut Gündogan gav Bucaspor ledningen i den 41a minuten vilket också blev halvtidsresultatet. I den 65e minuten så kvitterade Besiktas genom inhopparen Ömer Sismanoglu som hade varit på plan i bara ett par minuter men det var hemmalaget som fick det sista ordet när den kanadensiska landslagsanfallaren Tosaint Ricketts även han inhoppare avgjorde matchen i den 78e minuten efter ett drömmål när han tog emot bollen på egen planhalva, avancerade fram till ett par meter utanför Besiktas’ straffområdet och klippte till med högern upp i krysset – otagbart för målvakten Cenk Gönen.