VIDEO: Fethiyespor skrällde i cupen – slog ut Fenerbahce

 

Fethiyespor nykomlingar som ligger sist i den turkiska andra divisionen, PTT 1. Lig, stod för en av turkisk fotbolls största skrällar på senare åren när laget under onsdagskvällen vände 0-1 till 2-1 och besegrade Fenerbahce på borta på Sükrü Saracoglu stadion i turkiska cupens fjärde omgång.

Fenerbahce som vunnit turkiska cupen under de två senaste säsongerna och som ställde upp med ett reservbetonat lag tog ledningen i matchen på tilläggstid av den första halvleken när Fethiyespors försvarare Sabri Turgut nickade bollen i mål vilket också blev halvtidsresultatet.

Självmålet såg ut att bli matchens enda mål men mot slutet av matchen så utnyttjade Fethiyespor Fenerbahces högra kant två gånger inom loppet av ett par minuter och lyckades vända- och vinna matchen. Först satte lagkaptenen Onur Okan in kvitteringen i den 77e minuten och några minuter senare, i den 83e minuten så satte anfallaren Ahmet Aras in segermålet vilket sköt Fethiyespor till den femte omgången i turkiska cupen.