VIDEO: Gaziantepspor besegrade Genclerbirligi

Mehmet Özdilek och Sergen Yalcin var på 1990-talet lagkamrater- och spelade tillsammans på Besiktas’ mittfält under många år. Under lördagskvällen möttes de för första gången som tränare för varsitt lag, Mehmet i Genclerbirligi och Sergen i Gaziantepspor.

Och det var Gaziantepspor som gick segrande ur matchen efter att ha vänt 0-1 till 3-1.

Bogdan Stancu inledde målskyttet för Genclerbirligi i den 16e minuten efter att ha blivit assisterad av Ermin Zec men Gaziantepspor lyckades både kvittera efter ett långt skott av Bekir Ozan Has i den 27e minuten och även ta ledningen i den 36e minuten genom ett frisparksmål av Abdou Razak Traore innan halvtidsvilan.

Och när matchen såg ut att gå mot sitt slut så gjorde Traore, assisterad av Cenk Tosun, ytterligare ett mål på tilläggstid, hans 4e ligamål för säsongen och såg till att Gaziantepspor gick segrande ur Ankara med 3-1.

Genclerbirligi som vann tre raka segrar när Mehmet Özdilek tog över tränarjobbet i klubben har förlorat de två senaste ligamatcherna och ligger just nu på en 13e plats i tabellen med 13 poäng medan Gaziantepspor som har vunnit två raka matcher sedan Sergen Yalcin tog över tränarjobbet ligger precis före i tabellen med 14 poäng.