VIDEO: Trabzonspor besgrade Kayseri Erciyesspor

Medan toppkonkurrenterna tappade poäng i den 13e omgången så närmade sig Trabzonspor i tabellen efter att ha besegrat nykomlingen Kayseri Erciyesspor på hemmaplan med 3-1.

Florent Malouda gav Trabzonspor ledningen i den 15e minuten med sitt 2a ligamål för säsongen och efter Trabzons ledningsmål så skapade Erciyesspor målchanser att kvittera men hemmalagets Onur Kivrak stod för flera bra räddningar och det blev inga fler mål i den första halvleken.

I den andra halvleken så utökade Trabzonspor sin ledning efter ett självmål innan Erciyesspor reducerade bara någon minut senare genom den förre Trabzon-spelare Yasin Öztekin som fick till en fullträff ett par meter utanför straffområdet. Närmare än så kom dock inte nykomlingen utan Trabzonspor kunde istället göra 3-1 genom Olcan Adin, hans 3e ligamål för säsongen och vinna sin tredje raka tävlingsmatch.

Trabzonspor som har vunnit fem av sina sex senaste tävlingsmatcher ligger på femte plats i tabellen på samma poäng som Galatasaray och nio poäng bakom ledande Fenerbahce medan Kayseri Erciyesspor som förlorade igen efter två raka segrar ligger precis nedanför nedflyttningsstrecket med 12 poäng.