Aatif Chahechouhe tog tillbaka skytteligaledningen

Besiktas’ anfallare Hugo Almeida gick upp i ensam skytteligaledning efter hans mål mot Trabzonspor på lördagskvällen i den 18e omgången men under söndagseftermiddagen tog Sivasspors Aatif Chahechouhe tillbaka skytteligaledningen efter sina mål mot Kayserispor.

Efter att ha gått av planen mållös i sex raka tävlingsmatcher (två liga- och fyra cupmatcher) så lyckades Sivasspors 27-årige offensiva mittfältare/anfallaren Aatif Chahechouhe från Frankrike med marockanska rötter återigen hitta målet när Sivasspor besegrade Kayserispor med 3-0 i den 18e omgången.

Aatif gjorde de två första målen och gick med det upp i ensam skytteligaledning i Süper Lig med 12 mål på 18 matcher. Innan målen mot Kayserispor så hade han gjort 1 mål på de 6 senaste ligamatcherna genom en straffspark den 14e december mot Caykur Rizespor i den 15e omgången.

Han leder skytteligan ett mål före Hugo Almeida och två mål före Burak Yilmaz.