Ingen Kim Källström i Bursaspor – för dyr

Bursaspor har sedan en tid tillbaka försökt att värva en utländsk mittfältare till laget efter att den argentinske mittfältaren Pablo Batalla valt att inte fortsätta i klubben efter dispyt med den tyske tränaren Christoph Daum. Bland annat så har Samuel Holmén funnits med på deras lista men när Fenerbahce har sagt nej så har klubben siktat sig in på Kim Källström men enligt de senaste uppgifterna från NTV Spor så kommer övergången inte att bli verklighet då parterna inte kommer överens.

Källström uppges vilja ha ett 3,5 årskontrakt värt 2,5 miljoner Euro per säsong men Bursaspor går inte med på detta och nu kommer klubben att gå vidare med andra alternativ.

Vad gäller Batalla så är han fortfarande under kontrakt med Bursaspor men befinner sig i Argentina för tillfället.