Joseph Yobo på väg tillbaka till Premier League *UPPDATERAD*

Fenerbahces 33-årige nigerianske mittback Joseph Yobo fick mycket speltid under sina tre första säsonger i klubben men under den pågående säsongen så har det endast blivit spel i två tävlingsmatcher (en i ligan samt en i cupen) för hans del vilket har lett till att han har tappat sin landslagsplats. Yobo vill spela VM med Nigeria i Brasilien i sommar men för att göra det behöver han speltid.

Nu är han på väg tillbaka till Premier League. Fenerbahce meddelade börsen (KAP) i Istanbul under torsdagen om att klubben har inlett förhandlingar med Norwich angående ett lån gällande Yobo som har kontrakt med Fenerbahce till maj 2015. Norwich som ligger på 12e plats i Premier League har sedan tidigare Johan Elmander på lån i klubben från Galatasaray.

Yobo har tidigare under sin karriär spelat 220 matcher i den engelska ligan under åtta säsonger i Everton.

UPPDATERING:
Både Fenerbahce och Norwich bekräftade på torsdagen om att Joseph Yobo ansluter på lån till den engelska klubben under resten av säsongen.