Mame Diouf till Trabzonspor?

Trots att den 24-årige brasilianske anfallaren Paulo Henrique har visat bra form under den pågående säsongen och gjort 14 mål samt 7 assist på 30 tävlingsmatcher varav 6 mål samt 3 assist på 17 matcher i ligaspelet så har Trabzonspor under en längre tid varit ute efter en ny anfallare.

Flera namn har kopplats ihop med en flytt till klubben och den senaste i raden av anfallare är den 26-årige senegalesen Mame Diouf vars kontrakt med Hannover 96 går ut efter säsongen. Hannover värvade Diouf från Manchester United inför den andra halvan av säsongen 2011/12 då han gjorde 6 mål på 10 ligamatcher och under säsongen 2012/13 gjorde han 12 mål på 28 matcher i Bundesliga. Under den pågående säsongen har han fortsatt göra mål i Bundesliga, 6 mål på 12 matcher.

Trabzonspor ska ha erbjudit Hannover 96 2 miljoner Euro att köpa loss Diouf i januari men den tyska klubben uppges vilja ha 6 miljoner Euro.