VIDEO: Besiktas vann omspelet mot Kasimpasa

I tisdags spelades omspelsmatchen mellan Kasimpasa och Besiktas från den 15e omgången och det var gästerna som gick segrande ur matchen med 3-0 sedan alla målen kommit i den första halvleken. Hugo Almeida inledde målskyttet för Besiktas i den 26e minuten med sitt 11e ligamål för säsongen som ökade på ledningen till 2-0 i den 34e minuten efter ett självmål innan Veli Kavlak satte dit trean i den 44e minuten.

Tidigt i den andra halvleken så ökade Besiktas’ högerback Serdar Kurtulus ett rött kort vilket ledde till att Kasimpasa skapade ett par målchanser framåt men lyckades aldrig få hål på Tolga Zengin i Besiktas-målet.

Kasimpasa som länge låg 2a i tabellen har halkat ner till en sjundeplats i tabellen efter att ha inte vunnit på 9 matcher (6 oavgjorda samt 3 förluster) medan Besiktas som har vunnit 3 raka segrar i ligan ligger på tredje plats i tabellen, en poäng bakom Galatasaray och fem poäng bakom Fenerbahce.

Andreas Isaksson vaktade Kasimpasas mål under hela matchen.