Erciyesspor vann Kayseri-derbyt med stora siffror

Nykomlingen Kayseri Erciyesspor som har legat på en nedflyttningsplats under större delen av säsongen gick under söndagseftermiddagen segrande ur Kayseri-derbyt mot Kayserispor som spelades inför kvinnor och barn med klara 4-0.

Den 31-årige portugisiske anfallaren Edinho som värvades till Erciyesspor under vinterns transferfönster satte 1-0 i slutet av den halvleken och gjorde sedan 2-0 i början av den andra halvleken, hans femte ligamål på fyra matcher innan han byttes ut mot den bosniske mittfältaren Senijad Ibricic som satte dit matchens två sista målen (en på straffspark) inom loppet av fem minuter i slutet av matchen.

Kayseri Erciyesspor som vann sin tredje raka seger och spelade sin fjärde raka ligamatch utan någon förlust missade även en straffspark i den andra halvleken genom Yasin Öztekin. Laget ligger fortfarande under nedflyttningsstrecket men har endast tre poäng upp till rätt sida medan Kayserispor som endast har 1 seger på de 11 elva senaste ligamatcherna ligger sist i tabellen med 16 poäng och 9 poäng upp till rätt sida om strecket.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.