Galatasarays trupp mot Karabükspor

Galatasaray reste under torsdagen till Karabük med följande trupp för öppningsmatchen i den 25e omgången mot Kardemir Karabükspor på Dr. Necmettin Seyhoglu stadion: Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı och Umut Gündoğan.

Spelare som inte följde med pga den utländska kvoten var Lucas Ontivero, Emmanuel Eboue, Guillermo Burdisso och Izet Hajrovic. Dessutom saknas Aydin Yilmaz och Emre Colak pga skador samt Hamit Altintop, Gökhan Zan, Oguzhan Kayar och Salih Dursun från A-laget som är petade.

Karabükspor och Galatasaray har tidigare mötts i 13 ligamatcher som har slutat med 7 segrar för Galatasaray, 2 segrar för Karabükspor samt 4 oavgjorda matcher med målskillnaden 22-10 i Galatasarays favör.