Kayserispors seger mot Bursaspor ger laget hopp om att klara sig kvar

Fjolårets femma i turkiska ligan, Kayserispor, som då precis missade spel i Europa League säsongen efter har inte haft det lätt under den pågående säsongen. Laget har legat under nedflyttningsstrecket i stort sett under hela säsongen och har under de senaste veckorna abonnerat på sista platsen sedan konkurrenter från samma stad, Erciyesspor, radat upp segrar.

Den kroatiske tränaren Robert Prosinecki som gjorde ett fantastiskt jobb med laget under förra säsongen avgick i december och in kom istället den portugisiske tränaren Domingos Paciencia men han har inte lyckats vända på den negativa trenden och innan avspark mot Bursaspor så meddelade Domingos Paciencia ledningen i Kayserispor att han behövde några dagars ledighet vilket resulterade i att assisterande tränaren Ertugrul Secme fick leda laget på måndagskvällen.

Kayserispor lyckades besegrade Bursaspor med 2-0 efter tre raka förluster i ligaspelet sedan den brasilianske anfallaren Bobo gjort bägge målen och segern ger laget hopp inför slutspurten av säsongen om att kunna klara sig kvar i Süper Lig till nästa säsong. Med nio omgångar och 27 poäng kvar att spela om så har laget 7 poäng upp till rätt sida om strecket.