Manuel Fernandes på väg till Lokomotiv Moskva

Den portugisiska tidningen Record uppger att Besiktas’ portugisiske mittfältare Manuel Fernades vars kontrakt med klubben går ut efter säsongen är på väg till den ryska ligan dit han har ryktats vara på gång flera gånger under sin tid i Turkiet.

Enligt tidningens uppgifter så har Manuel Fernandes redan tackat ja till ett förkontrakt från Lokomotiv Moskva som uppges vara värt 4 miljoner Euro per säsong. Samtidigt kommer det också uppgifter om att förhandlingarna mellan Fernandes och Besiktas har strandat sedan han begärt sign-on bonus utöver de 2,5 miljoner Euro per säsong som klubbens uppgetts ha erbjudit honom.

Manuel Fernandes, 28 år, var ordinarie på Besiktas’ mittfält och en av lagets största stjärnor sedan han anlände till klubben inför den andra halvan av säsongen 2010/11 men har fått allt mindre speltid den senaste tiden.