När tas ett beslut om Trabzonspor – Fenerbahce?

Det turkiska fotbollsförbundets pressekreterare Mete Düren fick för ett par dagar sedan frågan om när ett beslut angående den avbrutna matchen mellan Trabzonspor och Fenerbahce från den 24e omgången förväntas tas och svaret blev då förhoppningsvis inom 15 dagar.

Mete Düren förklarade att ärendet först ska tas upp av disciplinnämnden (PFDK) och sedan eventuella överklagningar av skiljenämnden (Tahkim Kurulu) innan ärendet hamnar på fotbollsförbundet händer.

Trabzonspor – Fenerbahce i måndagskväll blev avbruten på tilläggstid av den första halvleken vid ställningen 1-0 till bortalaget.

Tidigare under säsongen så avbröts derbyt mellan Besiktas och Galatasaray på tilläggstid av matchen och då tog det längre en månad innan ett slutgiltigt beslut fastställdes vilket resulterade i 3-0 seger för Galatasaray vilket förmodligen kommer också bli det slutgiltiga beslutet i ärendet Trabzonspor – Fenerbahce med bortalaget som vinnare.