Turkiet möter Grekland i kvalet till U21-EM

Turkiets U21-förbundskapten Abdullah Ercan har tagit ut följande trupp som ska möta Grekland på bortaplan i kvalet till U21-EM i Tjeckien 2015 onsdagen den 5e mars.

Målvakter: Onurcan Piri (Bursaspor), Aykut Özer (Eintracht Frankfurt)

Försvarare: Oğuzhan Berber (Adana Demirspor), Hakan Çinemre (Bucaspor), Kamil Ahmet Çörekçi, Aytaç Kara (Eskişehirspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Kaan Ayhan (Schalke 04)

Mittfältare: Muhammed Demirci, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Salih Uçan (Fenerbahçe), Enver Cenk Şahin ( İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Musa Çağıran (Kardemir Karabükspor), Emrah Başsan (Medical Park Antalyaspor), Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)

Anfallare: Enes Ünal (Bursaspor), Kenan Karaman (Hoffenheim), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor)

Turkiet har fram till matchen mot Grekland spelat 5 matcher i grupp 7 med följande utgång: 3 segrar, 1 oavgjord samt 1 förlust med målskillnaden 9-5 och ligger med det på andraplatsen i gruppen bakom Polen som har spelat två matcher mer.

Tabell

  1. Polen, 15 poäng (7 matcher)
  2. Turkiet, 10 poäng (5 matcher)
  3. Grekland, 9 poäng (5 matcher)
  4. Sverige, 7 poäng (5 matcher)
  5. Malta, 0 poäng (5 matcher)

52 länder är indelade i 10 grupper i kvalet till U21-EM som spelas under junimånad i Tjeckien 2015. Gruppvinnarna samt de fyra bästa grupptvåorna går vidare till playoff där vinnarna efter två matcher kvalificerar sig för mästerskapet dit Tjeckien är redan kvalificerad.