U17-landslaget inledde “Elitrundan” med seger

Det turkiska U17-landslaget inledde Elitrundan till U17-EM på Malta senare i år med seger när Norge besegrades med 3-2 på tisdagseftermiddagen efter två mål av lagets stjärna- och lagkapten Enes Ünal.

28 länder är indelade i 7 grupper med 4 länder i varje grupp och Turkiet spelar i Grupp 2 tillsammans med värdlandet Grekland, Norge och Polen. Ettorna från varje grupp tar sig vidare till U17-EM dit Malta är redan kvalificerad som spelas mellan den 7e maj och 21a maj senare i år.

Turkiets förbundskapten heter Hakan Tecimer och truppen till Elitrundan kan ni se här.

Turkiet spelar sin andra match i Elitrundan mot Grekland på torsdag och avslutar kvalet mot Polen den 30e mars. I gruppens andra match i den första omgången så vann Polen över Grekland med 2-1.

  1. Turkiet, 3 poäng
  2. Polen, 3 poäng
  3. Grekland, 0 poäng
  4. Norge, 0 poäng