VIDEO: Alex de Souza dubbel målskytt i Brasilien

Fenerbahces förre lagkapten Alex de Souza, 36 år, som för ett par veckor sedan spelade sin 1000e tävlingsmatch under karriären och hyllades mycket för det har i år inte spelat lika mycket som förra året i det brasilianska regionmästerskapen. Alex gjorde då 15 mål på 18 matcher och var stor delaktig i när Coritiba vann sin region för fjärde året i rad.

I år har det blivit endast 4 matcher av 11 möjliga men Alex fortsätter att leverera när han får spela. I den senaste matchen i söndags så gjorde han både målen när Coritiba besegrade Rio Branco med 2-0 på bortaplan och står nu på sammanlagt 3 mål.

Första målet nickade han in i den 21a minuten och andra målet kom på frispark i den 47e minuten.

Alex har sedan sin återkomst till Brasilien och Coritiba gjort 30 mål och flertalet målgivande passningar på 50 tävlingsmatcher.

Endast frisparksmålet