VIDEO: Antalyaspor vann det första mötet mot Eskisehirspor

Det första mötet mellan Eskisehirspor och Medical Park Antalyaspor i den andra semifinalen i turkiska cupen på onsdagskvällen såg ut att sluta mållös trots målchanser åt bägge hållen men inhopparen Ugur Inceman ville annat. I den 82a minuten tog han ner ett inlägg från vänster med brösten och drog till med ett skott utanför straffområdet som letade sig in i målvakten Ruud Boffins högra hörn.

Antalyaspor vann därmed det första mötet av två och returmatchen spelas i Antalya om tre veckor, onsdagen den 16e april.

Det var två lag med dålig form som även har haft svårt att göra mål på senare tid som möttes på onsdagskvällen på Atatürk stadion i Eskisehir. Hemmalaget Eskisehirspor hade inför matchen endast en seger på de sex senaste tävlingsmatcherna (1 seger, 4 oavgjord samt 1 förlust) med målskillnaden 3-3 (mållösa i tre av matcherna) medan bortalaget Antalyaspor hade inför matchen inte hade vunnit på åtta raka tävlingsmatcher (7 oavgjorda samt 1 förlust) med målskillnaden 4-5 (mållösa i fem av matcherna).