VIDEO: Bebes andra drömmål i Portugal

Den 23-årige portugisiske anfallaren Bebe som var utlånad från Manchester United till Besiktas under säsongen 2011/12 gjorde under söndagskvällen två målen när hans nuvarande lag Pacos de Ferreira dit han är utlånad under den pågående säsongen besegrade Arouca i den portugisiska ligan med 3-1 varav ett av målen var ett riktigt snyggt mål där han efter att ha tagit med sig bollen med en klackspark förbi sin försvarare drog till med halvvolley innanför straffområdet otagbart för den brasilianske målvakten Cassio i motståndarnas mål.

Det är andra gången den här säsongen som Bebe gör ett drömmål i den portugisiska ligan då han tidigare har gjort mål på volley utanför straffområdet mot Braga. Bebe har gjort 7 mål på 21 ligamatcher för Pacos Ferreira den här säsongen.