VIDEO: Bursaspor hämtade upp 0-2 underläge

På tisdagskvällen möttes Galatasaray och Bursaspor i den första semifinalen av två i turkiska cupen på Türk Telekom arenan i Istanbul. Galatasaray tog ledningen i matchen i den 11e minuten genom Wesley Sneijder assisterad av Burak Yilmaz. Efter målet så jagade Bursa ett kvitteringsmål och skapade också flera målchanser men saknade den rätta kvalitén i avslutningarna. Istället var det Galatasaray som utökade sin ledning till 2-0 genom ett straffmål av Selcuk Inan vilket också blev halvtidsresultatet.

Den andra halvleken var inte ens en halvminut gammal när Volkan Sen på inlägg av Sezer Özbayrakli nickade in reduceringsmålet. Och när det återstod två minuter av fulltid så lyckades Bursaspor också kvittera genom Bekir Yilmaz som värvades från Manisaspor i januari.

Returmatchen mellan lagen spelas på Bursa Atatürk stadion onsdagen den 16e april.