VIDEO: Galatasaray utslagna ur Champions League

Galatasaray kunde inte upprepa fjolårets kvartsfinalplats i Champions League. På onsdagskvällen föll laget med 0-2 på bortaplan mot Chelsea och blev utslagna med 1-3 totalt.

Galatasaray fick en mardrömsstart när Samuel Eto’o redan i den 4e minuten satte 1-0 bakom Fernando Muslera assisterad av den brasilianske mittfältaren Oscar. Vid det tillfället så behövde Galatasaray göra minst ett mål för att ta matchen till förlängning men när Gary Cahill ostörd sköt in 2-0 från nära håll efter en hörna strax före halvtidsvilan så behövde Galatasaray göra två mål för att ta sig vidare.

Tränaren Roberto Mancini ändrade om i laget inför den andra halvleken men det gav inget utslag – istället var det Chelsea som var närmare ett tredje mål när Galatasaray öppnade upp sig bakåt. Det blev inga fler mål i matchen och Chelsea vann med 2-0.