VIDEO: Jimmy Durmaz målskytt när Genclerbirligi besegrade Elazigspor

Jimmy Durmaz gav under lördagseftermiddagen Genclerbirligi ledningen i mötet mot Elazigspor med ett nickmål i den 15e minuten och var delaktig i förarbetet till andra målet som gjordes av Bogdan Stancu, hans 13e ligamål för säsongen, när “Gencler” till slut vann med 3-1 sedan Elazigspor gjort bägge målen i den andra halvleken.

Först reducerade Serdar Özkan till 1-2 i 58e minuten med ett skott utanför straffområdet och lite senare nickade Caglar Birinci bollen in i eget mål. Genclerbirigi vann sin tredje raka seger i ligaspelet och laget ligger just nu på 11e plats i tabellen med endast 3 poäng upp till Eskisehirspor som ligger på femte plats som ger plats i Europa League till nästa säsong.

Jimmy som spelade hela matchen har nu gjort 6 mål på 26 ligamatcher den här säsongen.

Johan Dahlin som vaktade målet för Genclerbirligi stod för en bra insats, speciellt i den andra halvleken och Mervan Celik fick hoppa in i den 61a minuten.

Jimmy Durmaz ledningsmål

Höjdpunkterna från matchen