VIDEO: Kayserispors första seger över Galatasaray på 40 år!

Kayserispors lagkapten, den 26-årige argentinske mittfältaren Pablo Mouche gjorde matchens enda mål i den 95e minuten när Kayserispor under lördagskvällen besegrade Galatasaray på bortaplan och vann sin första match mot Galatasaray på nästan 40 år.

Senast Kayserispor besegrade Galatasaray var den 21a april 1974 då laget vann med 2-0 på hemmaplan.

Pablo Mouche firade målet med att ta av sig matchtröjan och med tanke på att han redan hade ett gult kort så fick han ytterligare en och blev utvisad.

Kayserispor som ligger sist i tabellen vann sin andra raka seger och har nu fem poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket medan Galatasaray som inte har gjort mål på tre raka matcher (två ligamatcher) ligger på andraplats i tabellen fem poäng bakom Fenerbahce och två poäng före Besiktas.

Pablo Mouches segermål

Höjdpunkterna från matchen