VIDEO: Mållöst mellan Konyaspor och Galatasaray

Torku Konyaspor och Galatasaray spelade 0-0 i blåsten på Atatürk stadion i Konya på lördagskvällen där bortalaget var närmast ett mål. Inhopparen, den 19-årige anfallaren Berk Ismail Ünsal som fick chansen av Robert Mancini i den andra halvleken sköt strax utanför stolpen och Burak Yilmaz sköt ett skott som tog på ribban och ner på mållinjen.

Konyaspor som spelade sin andra match utan förlust ligger på 13e plats i tabellen medan Galatasaray som spelade sin femte raka tävlingsmatch (två oavgjorda samt tre förluster) utan seger gick upp på andra plats i tabellen på samma poäng som Besiktas fast med bättre inbördes möten sju poäng efter ligaettan Fenerbahce som har två matcher mindre spelade. Galatasaray har svårt att göra mål för tillfället och har endast gjort 2 mål på de 5 senaste matcherna varav inga mål på de tre senaste ligamatcherna.