VIDEO: Trabzonspor – Fenerbahce avbruten

Toppmötet i turkiska ligan mellan Trabzonspor och Fenerbahce på Hüseyin Avni Aker stadion på måndagskvällen i den 24e omgången fick avbrytas på tilläggstid av den första halvleken vid ställningen 1-0 till Fenerbahce sedan hemmasupportrar kastat in olika föremål på planen bl.a. smällare.

Inledningen av matchen mellan lagen som har blivit till ett hatmöte efter mutskandalen sommaren 2011 fick stoppas två gånger av domaren Bülent Yildirim sedan föremål kastats in på planen och efter Emmanuel Emenikes ledningsmål i den 23e minuten började föremålen återigen att regna in vilket ledde till att matchen stoppades i flera minuter.

När sedan halvleken gick mot sitt slut efter nio tilläggsminuter var det dags igen och den här gången valde domaren Bülent Yildirim att avbryta matchen helt och hållet.

Det turkiska fotbollsförbundet (TFF) meddelade på måndagskvällen om att ett beslut rörande matchen kommer att tas av disciplinnämnden (PFDK) och mycket talar för att Fenerbahce kommer att tilldelas segern med 3-0.

Oroligheterna fortsatte utanför arenan och det tog flera timmar innan Fenerbahce kunde lämna Hüseyin Avni Aker stadion i säkerhet.

Längre sammandrag från matchen

Domaren avbryter matchen