Eskisehirspor hämtade upp 0-2 till 2-2 mot Trabzonspor

Eskisehirspor hade fram till söndagens match mot Trabzonspor på hemmaplan endast gjort 1 mål på 8 senaste tävlingsmatcherna – en målskörd som laget dubblade mot Trabzon men först efter att ha hamnat i en uppförsbacke.

Özer Hurmaci som värvades till Trabzonspor i januari gav gästerna ledningen några minuter innan halvtidsvilan och den brasilianske anfallaren Paulo Henrique såg med sitt 9e ligamål för säsongen i början av den andra halvleken till att Trabzonspor gick upp i en tvåmålsledning men Eskisehirspor gav aldrig upp. Tack vare två straffsparkar inom loppet av bara ett par minuter så lyckades laget hämtade upp 0-2 till 2-2 och bägge gångerna stod den svenske landslagsmittfältaren Erkan Zengin vid straffpunkten.

Det blev inga fler mål i matchen och bägge lagen som slåss om en plats i Europa League till nästa säsong fick nöja sig med en poäng. Eskisehirspor fördubblade sin målskörd under den senaste tiden men laget har fortfarande svårt att vinna matcher. Endast en seger på de 10 senaste ligamatcherna har det blivit och laget ligger just nu på 9e plats i tabellen med fyra poäng upp till Trabzonspor på fjärde plats. Trabzonspor i sin tur har uppåtgående form med endast en förlust på de 9 senaste ligamatcherna och den förlusten kom i den avbrutna matchen mot Fenerbahce.

Höjdpunkterna och målen från matchen ser ni här.