Europas storklubbar ute efter Hakan Calhanoglu

Den turkiska landslagsspelaren Hakan Calhanoglus succé under hans debutsäsong i Hamburg i Bundesliga som har resulterat i bland annat 10 mål varav flera på frispark samt 3 assist på 28 matcher har gett eko i fotbollsvärlden.

Enligt den tyska tidningen Bild så har klubbar som Liverpool, Manchester City, Chelsea, Manchester United samt Atletico Madrid visat intresse för Hakan och när Hamburg besegrade Bayer Leverkusen med 2-1 på hemmaplan i den 29e omgången av Bundesliga så fanns representanter för flera klubbar på plats för att studera honom.

Liverpools scoutchef Barry Hunter ska ha blivit mycket imponerad av Hakan Calhanoglus insats i den matchen. Hakans agent Bektas Demirtas har bekräftat för medierna om storklubbarnas intresse men att det inte rör sig om något seriöst bud för tillfället.

Hakan som nyligen förlängde sitt kontrakt med Hamburg till juni 2018 har gjort 5 mål på de 7 senaste matcherna.