Fenerbahces guldmatch

Över 50 000 kvinnor och barn befann sig på plats på Sükrü Saracoglu stadion under söndagskvällen för att bevittna Fenerbahces 19e ligaguld genom historien. Fenerbahce behövde minst en poäng mot Caykur Rizespor mot det att Besiktas samtidigt besegrade Sivasspor men eftersom Besiktas förlorade så hade Fenerbahce blivit ligamästare även vid förlust men det blev 0-0 och efter slutsignalen kunde spelarna fira det efterlängtade guldet som laget haft i sina egna händer under i stort sett hela säsongen.

Det oavgjorda resultatet för Fenerbahces del innebär att laget endast har en förlust på de 11 senaste ligamatcherna medan poängen var även viktig för nykomlingen Caykur Rizespor som kämpar mot att undvika nedflyttning. Rize har endast 1 förlust på de 9 senaste ligamatcherna och ligger med tre omgångar 6 poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Se höjdpunkterna från Fenerbahces guldmatch här.