Galatasaray upp på andra plats

I skymundan av Fenerbahces guldfirande i söndags så tog Galatasaray en viktig seger på bortaplan mot Elazigspor i kampen om andraplatsen i ligan samtidigt som konkurrenten Besiktas föll mot Sivasspor sedan Burak Yilmaz som återvände efter avstängning gjorde matchens enda mål, hans 14e för säsongen, i den 24e minuten när han från nära håll styrde Selcuk Inans avslut.

Segern som var Galatasarays första efter två raka förluster i ligaspelet innebar att laget gick förbi Besiktas upp på andraplats i tabellen som leder till spel i Champions League nästa säsong. Med tre omgångar kvar är det en poängs skillnad mellan lagen. I botten av ligan så hade Elazigspor som endast har 1 seger på de 8 senaste ligamatcherna, behövt tre poäng för att hålla sig kvar på rätt sida om nedflyttningsstrecket. Laget har nu 2 poäng upp till Kayseri Erciyesspor som tog sig förbi efter den senaste omgången.

Se målet och höjdpunkterna från matchen här.