Galatasarays största förlust på åtta år

Galatasarays förlust mot Kasimpasa med 0-4 på lördagskvällen var lagets största förlust på hemmaplan i turkiska ligan på nästan åtta år. Senast laget förlorade med fyramålsmarginal i ligaspelet var mot Fenerbahce på bortaplan den 22a april 2006.

Och senast laget förlorade med 0-4 på hemmaplan i ligaspelet var också mot Fenerbahce den 8e september 1996 på den klassiska (numera rivna) arenan Ali Sami Yen.

Innan förlusten mot Kasimpasa så var Galatasarays största förlust i ligaspelet mot Antalyaspor den 4e april 2011 då det blev 0-3 och senast Galatasaray släppte in fyra mål i en ligamatch var mot Gaziantepspor den 26e oktober 2011.

Galatasarays förlust mot Kasimpasa innebar också att laget förlorade två raka ligamatcher något som inte har hänt sedan i april 2011 då förlusten mot Antalyaspor den 4e april följdes upp med förlust mot Trabzonspor den 11e april. Målskytt då? Burak Yilmaz.