Genclerbirligi vann fjärde raka segern i ligaspelet

En av ligans formstarkaste lag Genclerbirligi vann i måndags sin fjärde raka seger i ligaspelet när Eskisehirspor besegrades på bortaplan med 1-0 efter ett snyggt mål från den bosniske yttermittfältaren/anfallaren Ermin Zec som efter att ha blivit assisterad av den rumänske anfallaren Bogdan Stancu sköt ett skott utanför straffområdet otagbart för den belgiske målvakten Ruud Boffin i Eskisehirspors mål.

Målet kom i den 62a minuten. Hemmalaget jagade därefter en kvittering men trots bra målchanser så fick laget inte hål på Ferhat Kaplan som vaktade Genclerbirligis mål i Johan Dahlins frånvaro.

Segern innebar att “Gencler” gick upp på en nionde plats i tabellen. Laget har bara tre- samt två poäng upp till Sivasspor och Kasimpasa på fjärde- och femteplats som innebär spel i Europa League till nästa säsong.

Erkan Zengin hoppade in i den andra halvleken för Es, Es, Jimmy Durmaz fick starta för Genclerbirligi men blev utbytt i slutet av matchen och Mervan Celik hoppade in för gästerna under den andra halvleken.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Eskisehirspor och Genclerbirligi här.