Gökhan Töre skottskadad under nattklubbsbesök *UPPDATERAD*

Flera turkiska medier rapporterade tidigt under måndagsmorgonen om att Besiktas’ yttermittfältare Gökhan Töre har blivit beskjuten under natten mot måndagen efter ett nattklubbsbesök i Istanbul några timmar efter derbyt mot Fenerbahce på söndagskvällen.

Gökhans skador är inte livshotande och han befinner sig just nu på sjukhus i Istanbul där han har opererats för sina skador. Besiktas’ styrelseledamot Ahmet Kavalci har bekräftat för medierna om att Gökhan just nu befinner sig på sjukhus där han blir behandlad för sina skador.

UPPDATERAD:
Besiktas har meddelat via sin officiella hemsida om att deras spelare Gökhan Töre tillsammans med fem andra personer har blivit skottskadade efter att ha blivit utsatta för ett skottdrama under ett nattklubbsbesök under natten mot måndagen. Besiktas skriver att Gökhan blev träffad i axeln och att han just nu befinner sig på ett privatsjukhus där han blir behandlad för sina skador.

Klubben skriver vidare att förövaren först ska ha skjutit mot en kvinna och sedan in i lokalen där flera personer befann sig. Polisen har startat en utredning.

UPPDATERAD #2:
Efter två dagar på sjukhuset så blev Gökhan Töre, som efter omständigheterna mår bra, utskriven under onsdagsförmiddagen. Han ska nu vila upp sig hemma innan han börjar rehabiliteringen med Besiktas’ läkarteam på torsdagen.

Vi kan även berätta att en av de ytterligare personerna som blev skadad av skjutningen under natten mot måndagen var Kayserispors 24-årige mittfältare Taner Yalcin (bilden nedan) som har spelat 13 ligamatcher under den pågående säsongen och som tidigare under sin karriär även spelat för Istanbul B.B., Köln och varit landslagsspelare för Tysklands ungdomslandslag.

Det har skrivits under de senaste dagarna i turkiska medier om att Kayseri ska ha brutit kontraktet, som går ut i maj 2016, med Taner i förtid pga skjutningen men inga officiella uppgifter bekräftar det. Han befann sig tillsammans med Gökhan Töre och flera andra fotbollsspelare på platsen där skjutningen ägde rum under natten mot måndagen.