Mållöst mellan Karabükspor och Eskisehirspor

Matchen mellan Kardemir Karabükspor och Eskisehirspor på måndagskvällen blev en konstig match till slut. Två gånger fick domaren avbryta matchen. Först pga brand i den första halvleken och sedan pga elavbrott i den andra halvleken.

Båda lagen var i behov av poäng för att inte tappa alltför mycket mark i kampen om platserna till Europa League till nästa säsong men båda lagen fick nöja sig med varsin poäng. Hemmalaget var närmast ett segermål och skapade flera chanser under den första halvleken men Eskisehirspors belgiske målvakt Ruud Boffin agerade levande vägg i målet.

Karabük som ligger på 7e plats i tabellen med tre poäng upp till Trabzonspor och Sivasspor som innehar platserna till Europa League just nu spelade sin andra raka match utan att göra mål medan Eskisehirspor som ligger på 11e plats i tabellen med sex poäng upp till Europa League-plats spelade sin femte raka ligamatch utan seger. Es, Es har endast 1 seger på de 11 senaste ligamatcherna men har under samma period spelade hela 7 oavgjorda matcher.

Se höjdpunkterna från matchen här.