Trabzonspor krossade Kayseri Erciyesspor

Trabzonspor vann öppningsmatchen i den 30e omgången av turkiska ligan med hela 5-0 på bortaplan över Kayseri Erciyesspor efter att ha gjort 3-0 redan under den första halvleken. Den brasilianske anfallaren Paulo Henrique inledde målskyttet i den 5e minuten när han nickade in sitt 10e ligamål för säsongen på inlägg av Yusuf Erdogan och innan det blev halvtidsvila så ökade Yusuf själv på Trabzonspors ledning till 3-0 med två mål.

I den andra halvleken så gjorde Trabzon ytterligare två mål genom Olcan Adin, hans 8e ligamål för säsongen samt Soner Aydogdu och vann till slut med 5-0. Stora matchhjältar för kvällen blev Paulo Henrique som gjorde 1 mål samt 2 assist och Yusuf Erdogan som gjorde 2 mål samt 1 assist. Trabzonspor som bara har en förlust på de 10 senaste ligamatcherna (den avbrutna matchen mot Fenerbahce) ligger på 4e plats i tabellen, 7 poäng bakom Galatasaray och tre poäng framför Sivasspor medan Kayseri Erciyesspor som bara har en seger på de sex senaste ligamatcherna ligger precis nedanför nedflyttningsstrecket.

Se höjdpunkterna och målen från matchen här.