VIDEO: Galatasaray till final i turkiska cupen efter att ha vänt 0-2 till 5-2

Galatasaray blev under onsdagskvällen det första laget att ta sig till final i turkiska cupen efter att ha besegrat Bursaspor på bortaplan med 5-2 och gått vidare med sammanlagt 7-4 men först efter att ha hamnat i en rejäl uppförsbacke sedan den brasilianske anfallaren Fernandao gjort två mål inom loppet av ett par minuter i den första halvleken.

Bursa såg ut att gå in i halvtidsvilan med en tvåmålsledning men Wesley Sneijder gjorde ett viktigt mål på tilläggstid av den första halvleken när han reducerade till 1-2 och i den andra halvleken gjorde Galatasaray ytterligare fyra mål genom Selcuk Inan på straffspark, Burak Yilmaz två gånger om innan Felipe Melo avslutade målskyttet på straffspark vilket gav slutresultatet 5-2 och vidare avancemang till finalen där Antalyaspor eller Eskisehirspor väntar med sammanlagt 7-4.