VIDEO: Trabzonspor upp på fjärdeplats efter seger mot Genclerbirligi

Trabzonspor avslutade under måndagskvällen den 28e omgången i turkiska ligan med att besegra Genclerbirligi på hemmaplan inför kvinnor och barn med 3-0. Den polske mittfältaren Adrian Mierzejewski inledde målskyttet på straffspark i den första halvleken vilket också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken så var det inhopparna som tog över. Den brasilianske anfallaren Paulo Henrique assisterad av Özer Hurmaci satte 2-0, hans 8e ligamål för säsongen, i den 75e minuten och drygt 10 senare spelade han fram Yusuf Erdogan som satte dit slutresultatet.

Trabzonspor höll nollan för fjärde ligamatchen i rad och har bara förlorat en gång på de åtta senaste ligamatcherna vilket är den avbrutna matchen mot Fenerbahce som. Laget gick i och med segern mot Genclerbirligi upp på fjärde plats i tabellen som innebär spel i Europa League nästa säsong på samma poäng som Kardemir Karabükspor medan Genclerbirligi som förlorade igen efter fyra raka ligasegrar ligger på 9e plats, fem poäng efter.

Varken Jimmy Durmaz eller Mervan Celik fanns med i Genclerbirligis matchtrupp men Johan Dahlin satt på bänken.