Diego om Fenerbahce: “Jag kan i dagsläget inte säga något”

NTV Spors reporter Onur Tugrul träffade under måndagen Atletico Madrids brasilianske mittfältare Diego Ribas, som förbereder sig inför Champions League-finalen på lördag, för att fråga om en eventuell flytt till Fenerbahce till nästa säsong sedan klubben i lördags meddelat att man har dragit igång officiella förhandlingar med spelaren.

Ska du spela i Fenerbahce nästa säsong?
Diego: “Jag kan i dagsläget inte säga något. Vi har precis avslutat ligaspelet och all koncentration ligger just nu på Champions League-finalen mot Real Madrid men när säsongen är över kan jag prata mer om det.

Har du träffat någon från Fenerbahce eller Besiktas?
Diego: “Det är min pappa och agent som sköter sådana frågor. Som jag sa tidigare så är all min koncentration på finalen i Champions League och ingen annanstans.”

Vad har du att säga om Champions League-finalen?
Diego: “Det kommer att bli en stor match. Vi har förberett oss bra inför matchen. Vi är en stor klubb och vill lyfta titeln på lördag.”

Vad tycker du om Arda Turan?
Diego: “Han är en stor spelare. Han har en bra fotbollskaraktär och är en bra lagkompis. Det är en ära för mig att få spela tillsammans med honom. Vi är lyckliga över att ha en spelare som honom i laget.