Diego på väg till Besiktas

Den turkiska ligan kan bli en profil starkare till nästa säsong. Enligt den turkiska sportkanalen NTV Spor så är Besiktas som är på jakt efter stjärnspelare i samband med klubbens flytt till den nya arenan mycket intresserade av att knyta till sig Atletico Madrids brasilianske mittfältare Diego som fyllde 29 år i februari.

Diego som lämnade Wolfsburg i januari och skrev på ett halvårskontrakt med Atletico Madrid ska redan ha fått ett kontraktserbjudande på tre år av Besiktas värt 3,5 miljoner Euro per säsong något som enligt uppgifterna han ska varit positivt inställd på.

Diego som har över 30 A-landskamper för Brasiliens landslag har under säsongens gång gjort 3 mål samt 2 assist på 15 ligamatcher för Wolfsburg i Bundesliga och 1 mål samt 1 assist på 12 ligamatcher för Atletico Madrid i La Liga. Han har även spelat i både tyska- och spanska cupen den här säsongen samt i Champions League med Atletico Madrid där han för övrigt har chansen att vinna hela turneringen. Dessutom har Atletico Madrid en god chans att vinna spanska ligan.