Fenerbahces trupp mot Akhisar Belediyespor: Samuel Holmén med

Ligamästarna Fenerbahce fick ett varmt mottagande när laget tidigare under lördagen anlände till Izmir för match mot Akhisar Belediyespor på 19 Mayis stadion i Manisa ett par mil utanför Izmir på söndagskvällen.

Och som väntat så kommer tränaren Ersun Yanal att rotera rejält i truppen nu när ligaguldet är bärgad. Kvar i Istanbul fanns Volkan Demirel, Bruno Alves, Raul Meireles och Dirk Kuyt samt skadade Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldirim och Salih Ucan.

Truppen i sin helhet
Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Alper Potuk, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Samuel Holmen, Muhammed Akarslan, Moussa Sow, Emmanel Emenike, Pierre Webo