Galatasaray reste med 33 spelare till cupfinalen

Galatasaray reste under tisdagen med hela 33 spelare till Konya. Alla spelare kommer självfallet att inte få plats i matchtruppen men A-lagets alla spelare fick ändå följa med då ifall det blir cupseger kommer att firas rejält.

De två spelarna det är frågetecken inför cupfinalen är målvakten Fernando Muslera och anfallaren Didier Drogba men enligt rapporterna så kommer Muslera att spela medan Drogba förväntas stå över.

Till matchtruppen får 18 spelare tas ut varav 6 får vara utländska spelare.

Truppen i sin helhet
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşçan, Aykut Erçetin, Guillermo Burdisso, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal, İbrahim Coşkun, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Emre Can Coşkun.