Landslaget åker på turné

När fotbollssäsongen 2013/14 är över i Turkiet så kommer det turkiska landslaget med förbundskaptenen Fatih Terim i spetsen att åka på turné i tre länder och spela fyra landskamper mellan den 18e maj till 3e juni.

Landslaget kommer att samlas i Istanbul den 18e maj för att två dagar senare resa till Pristina där första landskampen kommer att spelas mot Kosovo den 21a maj. Dagen efter går resan vidare till Dublin för match mot Irland den 25e maj.

Den 26e maj kommer landslaget att sätta sig på flyget för att resa över Atlanten till USA och staden Washington där den första landskampen av två på nordamerikansk mark kommer att spelas mot Honduras den 29e maj lokal tid. Europeisk datum blir det den 30e maj då matchen kommer att starta 02.00 svensk tid.

Efter matchen mot Honduras går resan vidare till New Jersey där en sista landskamp mot USA kommer att spelas den 1a juni. Dagen efter väntar en resa hem till Istanbul och Turkiet.

Landslagets matchprogram

Onsdagen den 21a maj
18.00 Kosovo – Turkiet (Adem Jashari Olympia stadion, Pristina)

Söndagen den 25e maj
19.00 Irland – Turkiet (Aviva stadion, Dublin)

Fredagen den 30e maj
02.00 Honduras – Turkiet (RFK Stadion, Washington)

Söndagen den 1a juni
20.00 USA – Turkiet (Red Bull Arena, New Jersey)

(Svenska tider)